Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L27u64d63ě41k 64J26a39š73a

25. 1. 2018 17:02

Překvapuje mě, kolik našich "inteligentů" považuje za nutné, že televizní debaty k volbám musí být zákonitě pouze smrtelně vážné, vysoce kulturní, na výši, křečovitě upjaté, a umělecky zpracované. Nechci zmiňovat zmnámé předvolební akce v USA, kde to je před volbami vyhlášené show, ale stejné je to i v jiných zemích, kde se kandidáti představují volnějším, nežli upjatým křečovitým představením. A že se to dělo v publiku, které se vyjadřovalo? A co? Je potřeba, aby si kandidáti i tímto prošli, aby se projevili, jak se vyznají v tlačenici, že to nejsou jen laciné panenky, které vítr ofoukne a brečí že je jim zima. Politika je tvrdý boj. Právě takové pořady by měli ukázat schopnosti lidí se vypořádat s těžkostmi, nepřátelskýjm prostředím a třeba získat si ocenění protistrany.

0 0
možnosti

Prima připravila SHOW, netajila se s tím a celkem to vyšlo, už ten název podobný jak u pokleslých pořadů pro výběr jedinců z lidu, vřavu v hledišti moderátor provokoval a několikrát absolutně nezvládal. Nic proti, tohle prostě ke správné SHOW patří a divák se více či méně baví a sledovanost je vysoká, hlavně když máte v SHOW celebritu, nejlépe dvě, u kterých lze čekat konflikt.

Je skutečně správné rozhodovat o prezidentovi pomocí takto koncipované SHOW, systémem "pro sledovanost cokoliv"? Jako ve správné estrádě je navrch vystavováno pozlátko a kulisy zakrývají zbytek, s realitou to má společného málo.

Obecně mají podobné debaty sporný vliv na výsledek, ale porovnávat se zahraničím jde jen stěží. Z mého pohledu tahal Drahoš za kratší konec, což se dalo od slušňáka čekat a Zeman předvedl, že lež a manipulace mu nejsou cizí, to nebylo rovněž překvapení.

0 0
možnosti

zbytečně dlouhé, stačilo napsat že volíte Drahoše

5 2
možnosti
Foto

To by zase křičeli jiní, že svůj postoj nezdůvodnil a že tedy napsal zbytečný výkřik do tmy. Kdo chce psa bít...

2 0
možnosti

R12a55d61a20n 87B55e81m

24. 1. 2018 22:46

no hlavne, ze Drahosova bucela kdyz moderator predstavoval Zemana !!!! toho jste si nejak nevsimnul, ze?

4 2
možnosti

Když mně ten Drahoš pořád tak nějak připomíná Husáka;-D

6 1
možnosti

K50a22r96e74l 46K75á93š

24. 1. 2018 16:20

Hlavně autore nepoužívejte cizích termitů, když jejich významu nerozumíte. Ale jinak v zásadě souhlas. Jenomže to mohl každý soudný člověk očekávat. Proto hanba přípravnému teamu pana Drahoše.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

co se změní když nebude zvolen Zeman??, To sem vlítnou tisíce či miliony muslimů či se mi zhorší život??

2 1
možnosti

Když myslíte... 2 600 x min.20 příbuzných ..,,

3 1
možnosti

Když neumíte psát objektivně, nepište vůbec.

4 6
možnosti
Foto

A můžete poradit, jak se objektivně vyjadřuje subjektivní názor?:-)

Vaše poznámka také není objektivní.

7 1
možnosti

Asi jsme viděli každý jinou debatu, neslušně se chovali nejen příznivci Zemana, ale i Drahoše. a i ostatní vaše postřehy jsou blábol.

10 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS