Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

iluminat

3. 10. 2011 21:06
autore, nebyl jste to vy co protestoval proti pripravovane

poprave jednoho muslimskeho odpadlika v Iranu, ktery se nechce zreknout sve krestanske viry? Pry jste chodil po ulici s plakatem a pak jste se postavil proti iranskemu velvyslanectvi ;-D jelikoz jste odbornik na lidska prava. Ten Davis byl uznan vinen porotou ve ktere bylo vice cernochu nezli belochu, a bylo dukazu dost. Racte to prozkoumat.

0 0
možnosti
I

ignorantka

3. 10. 2011 20:45
sokuje me,

ze student 'americkych studii' si neudela zakladni vyzkum, nez zacne o tematu psat. brr! zaroven, zda se, ze nemate zakladni informace o US pravnim sysytemu. auvajs!

prectete si tohle: http://otoole.blog.idnes.cz/c/211515/Polovicni-clanky-a-nesmysly-od-ceskych-novinaru.html

tahle pani zadne 'americke studie' nestuduje, jen snazi se psat objektivne, na rozdil od vas, studente. Rv

0 0
možnosti
JR

Jakub Roth

3. 10. 2011 18:35
Autore,

fascinuje mne, jak zvláštní lidé vašeho ražení (abyste rozuměl - západní mudrlanti z humanitních oborů silně levicového zaměření) se mohou ukňourat nad popravou prokázaného a zcela po právu odsouzeného vraha, ale například fakt, že v Íránu křesťanský pastor Júsef Nadarchání čelí trestu smrti za to, že je křesťanem a odmítá se vzdát své víry je nechává zcela chladným. Je mi z vás na blití, studente. Mimochodem, pan Randy vám fakta sdělil, jistě pro vás nebude tak složité si je ověřit.

4 0
možnosti
SJ

FalconFBG

3. 10. 2011 18:56
Re: Autore,

Vážený pane Rothe,

pokud byste zvládl vnímat článek tak, jak byl napsán a ne tak, jak ho sám vnímat chcete, těžko byste mne mohl takto obviňovat. Bohužel nastává problém, když čte někdo, kdo nedokáže otevřít obálku, která skrývá dopis, v tomto případě, chcete-li pohled.

Já se v článku Troye Davise nezastávám, ani kvůli němu nekňourám, pouze komentuji události kolem něj a rozvádím úvahu nad trestem smrti atd. O kauze křesťanského pastora v Íránu jsem samozřejmě četl, ale vzhledem k tomu, že jsem se ve svém monitoringu věnoval aktuálním událostem v USA, zveřejnil jsem zde tento text.

Ani Váš odhad toho, co jsem zač, není správný, nesuďte prosím člověka, když ho neznáte.

Pokud je vám opravdu tak špatně od žaludku, doporučuji kapku Becherovky, třeba vám nejen uklidní žaludek, ale zařídí i to, že nebudete zvracet a kňourat, jací "hrozní mudrlanti zde píší své žvásty". ;-) Přeji hezký večer.

0 0
možnosti
RS

Randy_Sh

3. 10. 2011 18:09
Zjistěte si fakta

Vážený autore,

než začnete papouškovat své polopravdy, zjistěte si fakta. Například - Davis nebyl žádné neviňátko, rok před vraždou byl odsouzen za nedovolené nošení zbraně s pozměněným sériovým číslem. Hned po vraždě odjel do Atlanty, jistě jen shodou náhod. Svědků byla celá řada a to, že několik z nich začne po letech měnit výpověď mimo soud, nemá žádnou váhu.

Námitka na neexistenci DNA je vrcholný výsměch zdravému rozumu - byl to Davisův právník, který docílil vyloučení Davisových kalhot jako důkazu (protože je policisté našli před vydáním příkazu k prohlídce).

http://otoole.blog.idnes.cz/c/211515/Polovicni-clanky-a-nesmysly-od-ceskych-novinaru.html

3 0
možnosti
SJ

FalconFBG

3. 10. 2011 18:24
Re: Zjistěte si fakta

Děkuji za připomínky. Fakta jsem si samozřejmě ověřoval a mohu vás ujistit, že informace k tomuto textu jsem získával především ze zahraničních zdrojů, jako je CNN. Budu rád, když mě konkrétně poučíte a pošlete nějaké zajímavé odkazy, kde je toto uvedeno. Tedy nic nepapouškuji, text je psán jako sdělující oficiální zveřejněné informace z důvěryhodných zdrojů a následně komentující celou kauzu a její okolnosti. Proto bych Vás poprosil, abyste se příště zkusil vyvarovat zbytečného osočování typu "papouškování polopravd". Husy jsme spolu nepásli. ;-)

0 0
možnosti
T

tyramysu

3. 10. 2011 18:08
...

Byl popraven právoplatně odsouzený vrah. End of story.

2 0
možnosti
A

AA01_multinekulturní

3. 10. 2011 20:39
Re: ...

Sním o době, až toto napíšete v souvislosti s ČR.;-(

0 0
možnosti
J

JamesJosephWray22

3. 10. 2011 17:33
Psovi psí smrt

RIP (rest in pain) Troy Davis Rv;-€

0 0
možnosti