Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J14a15r39a 37R13a10n76k

24. 1. 2018 2:34

Hezky napsane, karmaR^

7 6
možnosti
Foto

Hezky napsané to sice je, otázkou ovšem je, zda má autor pravdu...

Jiří Drahoš papouškuje doslova to, co mu řekne Petr Kolář. Jenže s ruskými agenty, kteří u nás ovlivňují volby a přijímáním migrantů příliš nezaboduje: https://www.novinky.cz/domaci/461300-drahosuv-poradce-nase-pravidla-jsou-nadrazena-vire-a-zvykum-migrantu.html

Třeba Jiřímu Drahošovi v ČT pomůže moderátorka Witovská.

7 0
možnosti
VS

Takhle debata mne jen více přesvědčila, že chci volit Drahoše. Na začátek řeknu, že nebyl má první ani druhá volba. Debatu jsem sledovat nechtěla, protože jsem její průběh očekávala a nemám ráda trapné situace ani hrané ve filmu natož v reálu.

Víte, nemluvil plynule, nejméně desetkrát nechal nepotrestanou Zemanovu nahrávku na smeč (např. "Nemluvím o lidech, když u toho nejsou.." mohlo být třeba -> "To ne, ale lhát o mrtvých Vám jde..?"), na začátku se snažil o pár výbojů a bylo vidět, že to není jeho parketa, nezvládl uklidnit pořvávající dav (Zeman by to taky nezvládl, jak taky, když na Vás chce někdo řvát).. těch chyb bylo tolik! Mě dostala ta statečnost. On se v průběhu zlepšoval. Ve chvílích, kdy už Horáček klopil hlavu, on stále bojoval. To, že proti Vám někdo použije vaši chybu a vy se zarazíte. To se mi zdá tak normální a správné a opravdu mnohem lepší než i svým nejhorším přešlapům čelit doslova bez mrknutí oka s takovou arogancí a klidem, jako to dělá Zeman.

12 5
možnosti
JH

Řekl bych, že na statečnost máte dost minimální nároky. Že někdo , kdo chce vysokou státní funkci ,neuteče z debaty, je dost nedostačující.kriterium.

3 0
možnosti
JR

J30i36ř89í 40R63o48d

24. 1. 2018 0:54

S tímto hodnocením lze souhlasit. Doufejme jen, že náš národ dá přednost slušnosti, pravdě a klidné síle před podlostí, lží a nenávistí současného prezidenta.

5 3
možnosti
Foto

Za mě takto: pan Drahoš, je neuvykly pohybovat se ve sprostem a nedůstojném prostředí hampejsu byl chvílemi trochu nervozni. Celkový dojem z něj však výborný. Nenechal se vmanipulovat do podlého a manipulativního stylu jak prezidenta, tak moderátora , ani zastrašit vřískajicim publikem, zachoval si důstojnost a slušnost. Jasná převaha.

Na druhou stranu u takových debat vidí každý něco jiného. Co jednoho znechutí, druhému imponuje a naopak. Především žádná taková predvolebni debata nikoho nepřesvědčí. O ničem a o nikom.

Pořad sám byl vystavěn příšerně. Sama přítomnost takoveho množství publika byla varovným signálem od počátku . Zjm.kdyz si člověk uvedomil, že tam budou i Zemanovi podporovatelé. No, nezklamali. Vytvořili z debaty jak píšete sportovní utkání, možná arénu uřvanych primitivů , kterými bezpochyby jsou. Na podporovatelích pana Drahoše byla znát kázeň, noblesa, chvílemi smutné pohledy vyzrazovaly, jak jim je zatěžko pobývat v takovém prostředí. Nedivím se. Atmosféra byla příšerná, věřím , že kriklouni vytvořili Zemanovi prostředí, v němž se cítí jako ryba ve vodě. Mě takové projevy , včetně Zemanových manipulaci a zloby, způsobují až fyzickou nevolnost.

Doufejme, že paní redaktorka Witovska si s rozvášněným davem i Zemanem samotným poradi lépe, nez pan Voříšek.

22 8
možnosti
TH

"chvílemi smutné pohledy vyzrazovaly, jak jim je zatěžko pobývat v takovém prostředí." - ty smutné pohledy ve skutečnosti ukazovaly zděšení z katastrofalního výkonu jejich kandidáta , který tam ze sebe dělal jen blbce

9 10
možnosti
LC

Já tam zase viděl omšelého politika, rozvalujícího se v křesle, užívajícího si debaty a vyděšeného králíčka poposedajícího na kraji křesla a vrhajícího pohledy s žádostí o pomoc do publika.

6 6
možnosti
Foto

Myslím, že jsem viděl asi jiný pořad než autor.

22 5
možnosti
Foto

Myslím, že pokud nebudete konkrétnější, těžko mohu reagovat.

2 2
možnosti
Foto

To přeřeknutí bych neřešil, protože podobně na tom byl i pan profesor. Ten se zase zalykal. Zřejmě nervozitou, což je pochopitelné u obou diskutérů. Jinak ale máte pravdu, že příznivci Miloše Zemana se chovali hrozně.

9 3
možnosti
Foto

Pan Florián mě asi nemá rád ;-D Je to už druhá diskuse dnes, kde mi od boku střílí mínus aniž by nějak objasnil proč.

0 1
možnosti
Foto

Koho bych z těch dvou poslal, aby šel vyjednávat opravdu krizovou situaci?

Kdo by zvládl dlouhá vyjednávání složitých politických jednání na mezinárodní úrovni? Myslím, že otevřenou diskusi, bez přerušování zvlčilým obecenstvem, bez hraní na laciný efekt a vedenou pro konstruktivní výsledek, pro tu už pan Zeman nemá fyzické ani morální dispozice.

22 6
možnosti
Foto

Navíc sám přiznal, že nic proti kvótám neudělal. Tedy sebral vít z plachet části svých voličů, kteří tvrdí, že budou volit zeman protože nás ochrání

7 6
možnosti
Foto

R^vnímala jsem to celé podobně-jak Zeman skákal do řeči to bylo skutečně vrchol nevychovanosti a klasická ukázka jeho sebestřednosti

a ta opotřebovanost a nava starého člověka byla smutná-na Drahoše byl lepší pohled

17 8
možnosti
LC

Mohl bych vám vyjmenovat nejméně padesátku chlapů, na kterou by byl lepší pohled než na Drahoše. Přinejmenším pro vás.

4 3
možnosti
JH

Publikum si nemá co vyčítat a co se týče slušnosti, Zeman pozdravil Drahošovou, opačně nikoliv, a Drahoš tam zas blekotal o balkáncích!!

6 6
možnosti
VS

Proč o tomhle lžete? Přivítal ji.

1 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2613x
Jsem student mezinárodních vztahů, produkční hudebního klubu, social media marketér, DJ, moderátor a člen politické strany TOP 09.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy